Testimonials

Mark Brok
Mark BrokIHC IQIP

Mark Brok (CFO IHC IQIP): “LIME heeft mij vanaf mijn start bij IHC IQIP geholpen een professioneel finance team op te bouwen. LIME interimconnection heeft mij bovendien geholpen aan interimmanagers die in een korte periode veel waarde hebben toegevoegd. Hands-on interim managers die in staat zijn ‘producten’ op te leveren waarmee wij bij IHC IQIP ons verder kunnen professionaliseren. Zo heeft een interim manager van LIME binnen 6 maanden voor ons state-of-the-art dashboards opgeleverd waarmee wij actuele en betrouwbare informatie over onze business inzichtelijk hebben gekregen. Iedereen heeft nu overal en altijd beschikking over de voor hen belangrijke real time gegevens op elke gewenste device”.

Ron van Laar
Ron van LaarDynniq

Met de mensen van LIME kun je snel schakelen, aldus Ron van Laar, CFO bij Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat wereldwijd geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Ze kennen onze wensen en vertalen die goed en snel naar het juiste profiel. Grote plus van LIME is dat ze alleen kandidaten aanleveren die hier werkelijk passen. Dat geldt zowel voor vaste als ook voor interim functies. Doordat ze naast de finance-discipline tevens de Private Equity-wereld goed kennen, kunnen ze heel goed aanvoelen waar wij precies behoefte aan hebben. En de kwaliteit van de door hen bij ons geplaatste finance professionals bewijzen dat. 

Wat ik bovendien heel belangrijk vind is dat deze mensen - zonder uitzondering - stellen gelukkig te zijn in hun baan. Dan lever je mijns inziens pas echt kwaliteit en voorkom je dat die 'goede' mensen ook weer snel zijn vertrokken. Want een succesvolle finance organisatie bouw je niet met jobhoppers! Ik blijf LIME in de toekomst vast en zeker inzetten en kan gezien mijn jarenlange positieve ervaringen met hen met een gerust hart op hun blijven vertrouwen.

Erik Kaufman
Erik KaufmanLuscii healthtech

Erik Kaufman (Co-founder & CFO Luscii healthtech | a digital healthcare platform): “Ik werk al jaren samen met LIME. De mensen van LIME maken voor mij het verschil. Zij begrijpen mij bijna blindelings. Zij hebben een uiterst goed gevoel voor het juist inschatten van de ‘cultural fit’. Bovendien bewijzen ze keer op keer dat ze de markt van finance professionals – zowel voor vast als interim - kennen en goed weten wie in de markt is voor een nieuwe uitdaging. Mijn ervaring is dat de kans op een succesvolle plaatsing via LIME veel groter is dan via andere executive search bureaus”.

Gerard Daniëls
Gerard DaniëlsC&A Benelux

Gerard Daniëls (CFO C&A Benelux): “Mijn ervaringen met LIME zijn recent van aard. Ik ken ze pas sinds 2015. In 2015 was ik namelijk op zoek naar een nieuwe opdracht in een destijds krappe markt voor interimmanagers. Vanuit mijn netwerk werd mij aanbevolen ook eens contact te zoeken met LIME. Ik kwam met ze in gesprek en wat me positief verraste is dat ze veel tijd investeerden om elkaar ècht te leren kennen. Zo ontstond er een warm contact en de mogelijkheid om daarna - indien opportuun - snel te schakelen. En zo geschiedde. Toen C&A aan LIME had gevraagd om een interimmanager konden ze heel snel schakelen. Ze kenden immers mij en mijn wensenpakket goed maar zij kenden ook C&A goed. Zij hadden een goed beeld van wat C&A wil en verwacht en zij wisten mij ook precies te vertellen wat ik kon verwachten. Zij konden bovendien de inschatting maken dat er een goede klik zou zijn tussen mij en C&A.

Dat deze plaatsing als interimmanager na 6 maanden heeft geleid tot een vaste aanstelling en mijn benoeming tot CFO C&A Benelux onderstreept de kwaliteit van de dienstverlening van LIME als bemiddelaar in interimmanagers. Ik zal vanwege mijn positieve ervaringen met LIME iedere interimmanager en finance professional LIME van harte aanbevelen”.