Open sollicitatie - Treasury posities

Organisatie

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren Treasury professionals. We richten ons hierbij op bedrijven die actief zijn in de profit markt, daar binnen werken we voor grote diversiteit van bedrijven, kijk daarvoor ook bij ons trackrecord om een indruk te krijgen.


Functie omschrijving

Posities zoals Cash Manager, Treasury Director en Treasury Manager zijn posities die we veelvuldig in portefeuille hebben. Wij bemiddelen zowel in vaste posities als interim posities in meerdere branches in geheel Nederland voor posities vanaf het salarisniveau € 65.000 - € 250.000.


Profiel geschikte kandidaat

Voor de meeste van onze opdrachtgevers is er een behoefte aan kandidaten met minimaal een WO opleiding eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding. Sterke analytische vaardigheden, een goed ontwikkeld empathisch vermogen, een hoog ambitieniveau en sterke beïnvloedings vaardigheden en in staat zijn om snel aan te passen aan veranderende omgevingen zijn vaak geziene competenties van moderne Treasury specialisten. Mocht je interesse hebben in kennismaken met LIME en willen weten of we iets voor je kunnen betekenen, stuur dan jouw cv naar ons toe via onderstaande button.

Locatie

Heel Nederland


Salaris