Group Finance & Accounting…

De organisatie

Onze opdrachtgever is een hard groeiende B2C dienstverlener, die opereert vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Meerdere bedrijven hebben zich inmiddels bij deze overkoepelende organisatie aangesloten om onder dezelfde naam te opereren en daarnaast is de onderneming zeer sterk gegroeid door diverse overnames.

Na een succesvol fusie traject van de twee grootste labels werkt iedereen inmiddels vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Door de krachten te bundelen is een sterkere landelijke organisatie ontstaan, die opereert vanuit een solide basis, financieel gezond is en daarmee betere kwaliteit en continuïteit biedt. De onderneming genereert een gezamenlijke omzet van € 500 mio.

Er werken 10.000 betrokken medewerkers in de ruim 700 locaties, verdeeld over 8 regio’s in heel Nederland. Daarmee krijgt de organisatie een aandeel van ongeveer 8% in de markt waar zij actief in zijn. De onderneming is in handen van twee private equity partijen.

We zoeken iemand die kan balanceren tussen inhoud, mensen en projecten

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Dit is een mooie rol voor een ambitieus iemand met CFO aspiraties op de langere termijn;
  • In deze rol komen leiderschap, een change agenda, finance & accounting skills samen en dit is een ideale combinatie voor mooie loopbaankansen;
  • Heb jij een BIG 4 achtergrond (audit) en wil jij de stap maken naar de business, dan is dit een mooie stap voor jouw carrière pad;
  • De ideale kandidaat is ambitieus, een inspirerend en coachend leider, zeer flexibel, werkt zelfstandig, heeft een goed zelf startend vermogen en heeft een sterke drive voor kwaliteit;
  • Je kunt procesmatig en analytisch denken en vooruit plannen waarbij je doelgericht en hard toewerkt naar een resultaat. Tot slot denk je in mogelijkheden.

Het functieprofiel

Dit is bij uitstek een rol waarin je met jouw team procesverbeteringen gaat doorvoeren en zorgdraagt voor betrouwbare informatie voorziening. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het gezamenlijk vaststellen van de maand- en jaarresultaten. De organisatie is volop in beweging en we zoeken iemand die hier in kan meebewegen en processen kan harmoniseren en standaardiseren. De functie heeft een breed karakter. Je bent verantwoordelijk voor een team van ongeveer 15 FTE (waaronder vier direct reports) en daarnaast heeft de functie een sterk projectmatig karakter. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het integreren van nieuwe acquisities (gemiddeld 5 per jaar), het opzetten/verbeteren van het Internal Control Framework, het inbrengen van IFRS kennis samen met de afdeling Group Finance & Control en de harmonisatie van de verschillende administraties. Tot slot is het project de transitie van twee verschillende IT systemen (van Exact naar AFAS) actueel en is jouw inbreng van belang.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Maureen.