Finance Director (vast-24 uur)

De organisatie

Group25 is de holding boven Gen25 en GoMeddo. In 2006 startte Gijs Martens (CEO) zijn bedrijf als Salesforce expert en later werd het bedrijf gesplitst in twee business units, Gen25 gericht op consultancy en GoMeddo als software ontwikkelaar. Door deze splitsing kunnen beide business units hun klanten nog beter van dienst zijn en verder groeien in hun specialisme.  

Gen25 was de eerste Salesforce consultancy partner in Nederland en is inmiddels een vertrouwde Salesforce-implementatiepartner met meer dan 15 jaar ervaring in CRM-technologie. De organisatie wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties en heeft kantoren in Amsterdam en Londen. GoMeddo, voorheen bekend als Booker25, is opgericht in 2014 en biedt een officieel gecertificeerde Salesforce-app met een waardering van 5 sterren en hoge klanttevredenheid.

De Group25 Holding is de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben de ambitie én de potentie om in de toekomst nog verder door te groeien. Die groei gaat gepaard met de wens en noodzaak om de financiële processen organisatie breed strakker en professioneler in te richten. Hierin speelt de Finance Director een belangrijke sleutelrol.
 

Het functieprofiel

Voor Group25 zoeken we een ambitieuze professional, die zich thuis voelt in een commerciële en dienstverlenende omgeving, en er klaar voor is om de stap te maken naar een eindverantwoordelijke rol. Je bent volwaardig en strategisch MT-lid en partner voor de directie, het managementteam en instaat je plek in te nemen tijdens de aandeelhoudersvergadering. 

Voorheen had Group25 een administratieve Finance functie die past bij een startup. Met de groei van de organisatie zijn er grote stappen gemaakt in professionalisering. Deze ontwikkeling wil men voortzetten onder leiding van een vaste Finance Director. Je leidt en coacht de financiële afdeling, bestaande uit een controller en financieel medewerker. Je begint bij de basis en stroopt zelf je mouwen op, om een schaalbare Finance functie te creëren en een Finance team te bouwen dat autonoom opereert. Je adviseert en stuurt op verbeteringen om tot een krachtig en professioneel financieel beleid in het primaire proces te komen.

“Uitdagingen zijn er genoeg voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de klantervaring bij organisaties en de waarde daarvan. Twee op de drie klanten zullen ergens anders gaan shoppen na een slechte klantervaring. Maar negen op de tien klanten zullen een herhaalaankoop doen als de klantervaring goed is. Hoe technologie daarbij echt kan helpen, daar duiken we graag samen in met een klant.” CEO Gijs Martens

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol in de dienstverlenende sector;
  • Wil bij voorkeur 24 uur werken in vast dienstverband; 
  • Ervaring en affiniteit met het doorvoeren van veranderingen. Je doet dat met de nodige souplesse, maar je houdt ook stevig en vastberaden koers;
  • Een sterk analytisch vermogen en een scherp oog voor nieuwe kansen en trends;
  • Een helicopterview met oog voor details;
  • Een proactieve houding in projecten op financiële thema’s;
  • Financiële kennis en ervaring met budgetbeheer en forecasting;
  • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, met het vermogen om relaties te onderhouden op alle niveaus (o.a. de externe accountant).

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Laura.

Referentie: LIE06423