Consultant LIME

Introductie

In onze snel veranderende wereld vragen bedrijven om echte leiders die organisaties en teams naar een volgende fase brengen. Help jij bestuurders op C-level met het maken van de juiste beslissingen?  Weet jij directie en management te adviseren over hun toekomstige organisatiestructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

LIME is in 2005 opgericht vanuit de passie voor mensen en hun drijfveren. Vanaf de start is het doel geweest om een topspeler te zijn in Executive Search en Interim Management binnen Finance, Tax en Treasury. En dit met behoud van onze focus op kwaliteit, lange termijn relaties en oprechte interesse in mensen.

LIME heeft de focus op het senior segment in Finance; CFO’s en hun direct reports. Om ons netwerk te helpen in contact te komen met de talenten van de toekomst en deze future CFO’s eerder in hun carrière te leren kennen, is in 2019 ons 2e label LEMON opgericht. Lemon is de executive search partner voor de high potentials; gedreven financials die een tweede of derde stap in hun carrière maken.

Onze organisatie bestaat uit een hecht en gedreven team van 26 collega’s die allemaal oprechte passie hebben voor het vak. Een mix van partners, (senior) consultants, researchers, office managers, marketing manager en natuurlijk finance. We zijn allemaal anders en iedereen heeft een unieke bijdrage aan het team.

 

Wij bieden:

  • Inspirerende werkomgeving vlak bij het Amsterdamse Bos;
  • Gezellige, collegiale sfeer met vele (sport)events en borrels (denk aan een autorally, wekelijkse bootcamps, wintersport, boottocht en bbq);
  • Interne- en externe trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Groot professioneel netwerk;
  • Doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling;
  • Dynamiek en variatie van verschillende rollen, opdrachtgevers en industrieën;
  • Leuk team van enthousiaste en gedreven collega’s;
  • Uitstekend vast salaris, een elektrische leaseauto en een lucratieve bonusregeling;
  • Kans om een eigen, groot en sterk netwerk te bouwen van (potentieel) toonaangevende professionals binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Het is jouw missie om ervoor te zorgen dat professionals de juiste keuzes maken en op een plek terecht komen waar ze zich thuis voelen, hun potentieel maximaal wordt benut, waar ze zich blijven ontwikkelen en impact kunnen maken.

Wat we doen

Wij zijn er voor finance executives die actief zijn binnen het commercieel bedrijfsleven. Van start-ups en mid-market bedrijven tot grotere corporates die in transitie zijn. We hebben warme relaties met vooraanstaande Venture Capital en Private Equity partijen die investeren in Nederlandse maakbedrijven, tech- en platform bedrijven. 

Bij LIME leer je ontzettend veel mooie bedrijven door en door kennen en adviseer je CFO’s, het management en directies bij het maken van de juiste keuzes. Wat zijn de ambities voor de lange termijn? Welke strategische investeringen willen ze gaan doen? Heeft de organisatie een turn around nodig of juist behoefte aan opschalen? En vooral: welke professionals heeft men nodig en hoe moet de organisatiestructuur er uit zien. We zetten ons netwerk aan het denken over talent management. Wie zijn jouw top talenten? Heb je jouw toekomstige leiders al in huis en hoe laat je hen meegroeien met de organisatie? Uiteraard zijn wij ook een coach voor professionals: waar staan ze nu en waar ligt hun ambitie? Wat is een realistische volgende stap en hoe blijven zij zich ontwikkelen? 

Zo helpen wij organisaties met het aantrekken van professionals en talenten die het maximale uit zichzelf kunnen en willen halen. Hiernaast helpen wij diezelfde professionals en talenten met het maken van de juiste carrière keuzes, zodat ze op een plek terecht komen waar ze zich thuis voelen, hun potentieel maximaal wordt benut en waar ze zich blijven ontwikkelen.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Sjoerd.