Consultant LIME Interim

Introductie

In onze snel veranderende wereld vragen bedrijven om echte leiders die organisaties en teams naar een volgende fase brengen. Help jij bestuurders op C-level met het maken van de juiste beslissingen?  Weet jij directie en management te adviseren over hun toekomstige organisatiestructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

LIME is in 2005 opgericht vanuit de passie voor mensen en hun drijfveren. Vanaf de start is het doel geweest om een topspeler te zijn in Executive Search en Interim Management binnen Finance, Tax en Treasury. En dit met behoud van onze focus op kwaliteit, lange termijn relaties en oprechte interesse in mensen.

LIME heeft de focus op het senior segment in Finance; CFO’s en hun direct reports. Van zowel permanent als interimposities. Voor het Interim management team van LIME betekent dit vooral In korte tijd de juiste connectie vinden tussen Finance professional en opdrachtgever. 

Naast LIME is in 2019 ons 2e label LEMON opgericht. Om zo ons netwerk te helpen in contact te komen met de talenten van de toekomst en deze future CFO’s eerder in hun carrière te leren kennen. Lemon is de executive search partner voor de high potentials; gedreven financials die een tweede of derde stap in hun carrière maken.

De volledige organisatie (LIME, LIME Interim en LEMON) bestaat uit een hecht en gedreven team van 30 collega’s die allemaal oprechte passie hebben voor het vak. Een mix van partners, (senior) consultants, researchers, office managers, marketing manager en natuurlijk finance. We zijn allemaal anders en iedereen heeft een unieke bijdrage aan het team.

Wat we doen

Wij zijn er voor Finance executives die actief zijn binnen het commercieel bedrijfsleven. Van start-ups en mid-market bedrijven tot grotere corporates die in transitie zijn. We hebben warme relaties met vooraanstaande Venture Capital en Private Equity partijen die investeren in Nederlandse maakbedrijven, tech- en platform bedrijven. 

Bij LIME leer je ontzettend veel mooie bedrijven door en door kennen en adviseer je CFO’s, het management en directies bij het maken van de juiste keuzes. En vooral: welke professionals heeft men nodig en hoe moet de organisatiestructuur er uit zien. 

Naast permanente posities, zijn we er ook voor de interim Finance professionals. Aangezien deze groep vooral veel snelheid en ondernemerschap vraagt, is dit binnen LIME een dedicated team en label: LIME Interim Management.

Bij Interim Management gaat het om een acute vraag naar professionals voor ondersteuning bij een project of team, of het verder uitbouwen van een organisatie. Wij denken mee over de doelen die behaald moeten worden binnen de interim periode. Aan de hand daarvan kijken wij welke kwaliteiten een professional mee moet brengen en wat voor type persoon past binnen de organisatie en specifieke rol. Dit binnen een korte tijd, waardoor je snel moet schakelen en ondernemend moet zijn. 

Uiteraard zijn wij ook een coach voor onze professionals: waar staan zij nu en hoe kunnen wij hen helpen binnen hun carrière? Wij volgen hen en houden proactief contact. 

Zo helpen wij organisaties met het aantrekken van professionals en talenten die het maximale uit zichzelf kunnen en willen halen. Hiernaast helpen wij diezelfde professionals en talenten met het maken van de juiste carrière keuzes, zodat ze op een plek terecht komen waar ze zich thuis voelen, hun potentieel maximaal wordt benut en waar ze zich blijven ontwikkelen.

Wij bieden

  • Inspirerende werkomgeving vlak bij het Amsterdamse Bos;
  • Gezellige, collegiale sfeer met vele (sport)events en borrels (denk aan een autorally, wekelijkse bootcamps, wintersport, boottocht en bbq);
  • Interne- en externe trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Groot professioneel netwerk;
  • Doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling;
  • Dynamiek en variatie van verschillende rollen, opdrachtgevers en industrieën;
  • Leuk team van enthousiaste en gedreven collega’s;
  • Uitstekend vast salaris, een elektrische leaseauto en een lucratieve bonusregeling;
  • Kans om een eigen, groot en sterk netwerk te bouwen van (potentieel) toonaangevende professionals binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Kees-Jan.

Referentie: LISM05802