Consultant LEMON

Introductie

We zijn een hecht en gedreven team van 30 collega’s die allemaal een oprechte passie hebben voor het vak. Een mix van partners, (senior) consultants, researchers, office managers, de marketing manager en finance manager. We zijn allemaal anders en iedereen heeft een unieke bijdrage aan het team. Als mens hebben we echter allemaal hetzelfde DNA.

Eerlijk
Wij zijn integer, open en transparant. We maken dingen niet mooier dan ze zijn:‘what you see is what you get’. Dit geeft duidelijkheid voor iedereen en zorgt ervoor dat mensen ons kunnen vertrouwen.

Verbindend
Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen om ons heen. We delen kennis, ervaringen en ons netwerk. Zo helpen we elkaar vooruit en ontstaan er lange termijn relaties.

Bevlogen
Wij doen ons werk met veel liefde en passie. Intrinsiek gemotiveerd gaan wij iedere dag opnieuw voor wat ons gelukkig maakt en waar wij energie van krijgen. Onderweg hopen wij anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Wij zijn gedreven, opgewekt, optimistisch en creëren graag een fijne, toegankelijke sfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Zo komt ieders unieke kracht bovendrijven en kunnen wij samen echte vooruitgang mogelijk maken. Als team staan we midden in het leven. Wij zijn jong van geest, lachen veel en doen leuke dingen met vrienden en collega’s en nemen naast onze drukke baan altijd voldoende tijd om te ontspannen.

We werken graag samen vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam Buitenveldert, vlak bij het Amsterdamse Bos. Naast dat we samen hard werken, hebben we ook ontzettend veel plezier en delen we onze successen. We bespreken en brainstormen over onze strategie tijdens offsites en vieren onze successen tijdens de vele uitjes.

Join us!

Binnen LEMON leiden we consultants op tot Executive Search niveau en staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij investeren graag in begeleiding en training op gebieden waar nodig, zowel 'on the job' als via in en externe trainingen, stimuleren eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw eigen portefeuille. 

Als consultant heb je een super diverse baan, geen dag zal hetzelfde zijn, en leer je skills waar je je hele leven wat aan hebt. Van stakeholdermanagement, verwachtingsmanagement, adviseren coaching, samenwerking, projectmanagement en structuur tot het omhoog houden van meerdere ballen tegelijkertijd.

We vinden drive en ambitie veel belangrijk dan jarenlange ervaring. Dus kan jij jezelf vinden in ons DNA, heb je een oprechte interesse in mensen en wil jij jezelf ontwikkelen tot volwaardig gesprekspartner voor klanten en peers? We komen graag met je in contact!

  • Gezellige, collegiale sfeer met vele (sport)events en borrels (denk aan een autorally, wekelijkse bootcamps, wintersport, boottocht, kerstdiner en summer bbq)
  • Doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door on the job coaching en interne en externe trainingen
  • Groot professioneel netwerk en de kans om zelf een groot en sterk netwerk te bouwen van toonaangevende professionals binnen het Nederlandse bedrijfsleven
  • Dynamiek en variatie van verschillende projecten, klanten en industrieën
  • Leuk team van enthousiaste en gedreven collega’s
  • Uitstekend vast salaris en lucratieve bonusregeling

Meer over LEMON? Check ook hun website. Of neem contact op met Monique Bruins (m.bruins@lemonsearch.nl)

'Kortom je bent een inhoudelijk sparringpartner voor directie, (financieel) management en finance community Exposure C level & (finance) netwerk bouwen bij vooraanstaande bedrijven, VC & PE bedrijven Impact maken op de ambities groei van zowel organisaties als professionals.' - Monique Bruins

Wat doe je

Wij zijn LEMON partner van financial talents en organisaties die vooruit willen. Met LIME aan onze zijde zijn wij de business partner, coach en advisor voor de finance community in Nederland van ambitieuze toptalenten tot ervaren CFO’s. Samen stimuleren we talent en dagen finance executives uit om écht impact te maken. Nu en in de toekomst. Zo verrijken we carrières, zetten we teams in hun kracht en helpen wij organisaties vooruit.

Wij zijn er voor de finance community binnen het commercieel bedrijfsleven. Van start ups en mid market bedrijven tot grotere corporates die in transitie zijn. We hebben warme relaties met vooraanstaande Venture Capital en Private Equity partijen die investeren in Nederlandse maakbedrijven, tech en platform bedrijven.

Als consultant binnen LEMON leer je ontzettend veel mooie bedrijven door en door kennen en adviseer je CFO’s, het (finance) management en directies bij het maken van de juiste keuzes. Wat zijn de ambities voor de lange termijn? Welke strategische investeringen willen ze gaan doen? Heeft de organisatie een turn around nodig of juist behoefte aan opschalen?

En hoe vertaalt dit zich door in een sterke finance functie die voortrekker wordt van deze ambitieuze strategie? Welke rol wil je finance geven binnen de organisatie? Wat voor type CFO heb je nodig? Hoe wil je het finance team inrichten? Wat voor skills mis je nu?

We proberen ons netwerk ook aan het denken te zetten over talent management Ken jij jouw top talenten? Heb je jouw future leaders al in huis en hoe hou je hen engaged?

Zo helpen wij organisaties met het aantrekken van financial executives en talents die het maximale uit zichzelf kunnen en willen halen. Financials die zich binnen het bedrijf ontwikkelen tot of bewijzen als inspirerende leiders die zorgen voor optimalisatie en vooruitgang, in elke laag van de organisatie.

Door onze jarenlange ervaring en leidende naam in de markt van LIME en LEMON kennen wij het merendeel van de top executives, managers en talenten in finance. We zijn elke dag bezig om dat netwerk te verdiepen en uit te breiden. 

We leren bij LEMON de jonge talenten in een cruciale fase van hun carrière kennen en kunnen hen vanuit beide labels hun professionele leven lang begeleiden. Zowel richting de positie van CFO als die van interim financial executive, die uitdagende (transitie) projecten doen. 

We helpen hen om hun ambitie te definiëren, geven inzicht in wat ze in hun rugtas nodig hebben en welke verschillende paden ze kunnen kiezen om daar te komen. Even belangrijk is het brainstormen over wat voor organisatie, cultuur en way of working bij hen past. 

Het is onze missie ervoor te zorgen dat zij de juiste keuzes maken en op een plek terecht komen waar ze zich thuis voelen, hun potentieel maximaal wordt benut, waar ze zich blijven ontwikkelen en impact kunnen maken. 

En door ons uitgebreide netwerk van mooie én diverse bedrijven kunnen wij hierin faciliteren en ze verbinden met de organisatie die bij hen past.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Monique.

Referentie: LIHO05718