Concern Controller

De organisatie

Expereo is 's werelds grootste leverancier van beheerde SD-WAN internetconnectiviteitsservices en cloudversnellingsoplossingen. Ze hebben meer dan 10.000 bedrijfs- en overheidssites in beheer in meer dan 180 landen. Het bedrijf is een pionier op het gebied van wereldwijde oplossingen voor beheerde internettoegang - wereldwijd bereik, gecentraliseerde inkoop en facturering, technische standaardisatie, prestatiebewaking en proactieve foutoplossing. Een echte gevirtualiseerde en kosteneffectieve leverancier van netwerk- en cloudtoegangsoplossingen die gebruikmaakt van de flexibiliteit en wendbaarheid van internet, wereldwijd.Expereo heeft meer dan 20 jaar ervaring in managed services. Begonnen als een pionier in 2004 in Europa, heeft het een uniek wereldwijd aanbod gecreëerd, het Global Access Aggregation-model gedefinieerd en sindsdien leidend. Vandaag de dag werkt Expereo samen met meer dan 3.000 leveranciers in alle belangrijke regio's en heeft het kantoren in Nederland, de Verenigde Staten, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten, Argentinië en Brazilië. Bij Expereo werken ca. 170 personen, waarvan ca. 70 op het hoofdkantoor in Amsterdam.
"Ben jij een flexibele en zelfstandige professional, die graag werkt in een ondernemende en resultaatgerichte omgeving? Ben je enthousiast om verandering te stimuleren en de toegevoegde waarde van de financiële functie binnen de groep uit te breiden? Dan is dit de kans voor jou!"

Het gewenste kandidaatprofiel

  • Academische graad in bedrijfseconomie, bij voorkeur met een postgraduaat (RA, ACCA, CPA) of bijna;
  • Minimaal 7 jaar ervaring in een financiële rol in een internationaal bedrijf en/of in een big 4 accountantskantoor;
  • Sterke technische boekhoudkundige kennis - IFRS-ervaring is een pluspunt;
  • Gevorderde ervaring in Excel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) in het Engels.

Het functieprofiel

De Corporate Controller rapporteert rechtstreeks aan de CFO en is een belangrijke sparringpartner voor de financiële teams op de verschillende locaties. Je geeft leiding aan de regionale financiële controllers/managers, de lokale financiële teams en het AR-team in Polen, in nauwe samenwerking met het financiële team van APAC (NB: facturering en COS crediteurenbeheer is gecentraliseerd in Singapore, ondersteund door een klein team in de Filippijnen ).
Dit is een geweldige kans om te werken in een succesvolle buy-and-build groep van bedrijven in private equity eigendom. Daarom is het essentieel dat je sterke leiderschaps- en communicatieve vaardigheden in het Engels hebt. Wij zijn op zoek naar een hands-on en gedreven professional met een passie voor financial accounting en financial control. Je staat te popelen om best practices te ontwikkelen en de corporate control functie te optimaliseren.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over de functie of het uitgebreide functieprofiel ontvangen neem dan contact op met Arno.