Onze diensten

Of het nu gaat om een permanente of interim-search, we nemen het hele zoekproces uit handen en stoppen pas als we succesvol zijn. Ook zijn we inhoudelijke adviseur en sparringpartner op het gebied van optimale teamstructuren, beloningen en remuneratie, team development en carrièreontwikkeling.

Finance Executive Search en Interim Management

We richten ons op permanente en interim-posities met een salarisniveau van €100.000 tot €300.000. Denk hierbij aan: CFO; Finance Director; Business Development of M&A Director; FP&A Manager; Business Intelligence of Data Analytics Manager; Divisie of Business Unit Controller; Corporate of Group Controller; ESG Manager; Tax Director; Treasury Director.

Interim
Management

In korte tijd de juiste connectie vinden tussen kandidaat en opdrachtgever – dat is waar we bij LIME Interim Management naar streven. Ons team van specialisten kan door jarenlange ervaring, doortastendheid én ons grote interim-netwerk snel tot de kern van de opdracht komen. Zo vinden we de interim-manager die past bij de opdracht, het team en de fase van de organisatie. Na de intake introduceren we binnen 48 uur een shortlist van passende interim-kandidaten.

Ons trackrecord

Netwerkevents

Ons Finance-netwerk is gebouwd op duurzame en sterke relaties. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies en events over actuele thema's die interessant zijn voor de nieuwsgierige professionals uit ons netwerk. Zo fungeren we als platform om maximale kennisdeling mogelijk te maken en elkaar te inspireren. Als je in ons netwerk zit, ontvang je automatisch een uitnodiging voor events die interessant voor je kunnen zijn. Mocht je nog niet in ons netwerk zitten en interesse hebben, neem dan contact met ons op via info@limesearch.nl.

Assessments

Om meer inzicht te krijgen in de kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen van kandidaten, werken we samen met ons professionele partnernetwerk gespecialiseerd in het afnemen van assessments. De doelstellingen zijn gericht op selectie, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Een assessment bestaat uit diverse instrumenten die zicht geven op persoonlijkheid, drijfveren en gedrag van een kandidaat. Afhankelijk van het doel kunnen er op basis van het assessment uitspraken worden gedaan over bijvoorbeeld leiderschapskwaliteiten of samenwerking binnen een team. Er zijn verschillende opties mogelijk, zoals een online assessment, executive assessment of team assessment. Samen bespreken we graag de beste optie.

LEMON

In 2019 hebben we LEMON opgericht, de ambitieuze zus van LIME. LEMON is de executive search partner voor de high potentials in Finance. Oftewel de future CFO’s: gedreven financials die een tweede of derde stap maken in hun carrière.

LEMON. Empowering the future

Behoefte aan een inhoudelijke sparringpartner of weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op!