Narges Yoesefi

Narges Yoesefi

Wegens mijn doel om meer van de status quo te begrijpen en mijn nieuwsgierigheid naar de internationale politiek heb ik gekozen voor de Bachelor Politicologie: Internationale Betrekkingen & Organisaties. Tijdens deze studie ben ik geïnteresseerd geraakt in staatsbeleid en politieke economie en heb ik daarom gekozen voor de Master Public Administration: Economics and Governance. Na afronding van beide studies heb ik besloten de commerciële wereld te ontdekken en met name Executive Search. Met ambitieuze individuen samenwerken, sparren over carrièremogelijkheden en hen hierbij ondersteunen in een dynamische en ondernemende omgeving is namelijk een mooie uitdaging waarin ik ook mijzelf kan blijven ontwikkelen.  

Passie / Energie

Ik krijg energie van hardwerkende en ambitieuze individuen en van mogelijkheden om mijzelf uit te dagen en te ontwikkelen. Verder blijft politiek een grote interesse en ben ik naast mijn werk bij LIME actief bij een politieke partij en houd ik de (internationale) politieke ontwikkelingen in de gaten.

Ambitie

Mijn ambitie is doorgroeien in recruitment en het vak helemaal eigen te maken zodat de impact van mijn werk positief en groot is, zowel voor het bedrijf waar ik voor werk als (potentiële) kandidaten voor concrete rollen. 

Waarom LIME

LIME is dynamisch en ondernemend. Er werken zeer gedreven mensen die over veel expertise beschikken in het vakgebied. Vertrouwen en ruimte worden volop aangeboden en de teamspirit binnen het bedrijf is bijzonder.