Privacy Statement

Privacy Statement

Wij werken voor multinationals, familiebedrijven, middelgrote en kleine ondernemingen, van start-up tot mature. We hebben hierbij een specifieke expertise opgebouwd bij portfolio bedrijven van in Nederland actieve private equity huizen.
Wij bemiddelen en daarbij gaan we zowel met onze opdrachtgevers als met kandidaten graag een langdurige relatie aan.
We geloven sterk in wat we doen. We geloven sterk in kandidaten die zich makkelijk kunnen aanpassen aan sterk veranderende factoren, binnen en buiten het bedrijf. Degenen die daarbij zowel op strategisch én operationeel niveau weten wat er moet gebeuren, met jou gaan we graag verder omdat het de kandidaten zijn die goed passen bij de bedrijven die wij veelvuldig in portefeuille hebben.
Mocht je interesse hebben in kennismaken met LIME en willen weten of we iets voor je kunnen betekenen, stuur dan jouw cv of neem contact met een van ons op. Natuurlijk gaan wij zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Hieronder lees je daarover meer.
Wil je meer weten, neem dan contact met ons op via info@limesearch.nl

Zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We hanteren het volgende privacybeleid wat we van tijd tot tijd kunnen wijzigen om actueel te blijven.

Persoonsgegevens

Wij verwerken je contactgegevens en cv. Bezoekt je onze website, dan kunnen we ook je IP nummer opslaan voor analyse doeleinden. We kunnen analysecookies gebruiken voor analyse van het gebruik van onze website.

Doeleinden gebruik

De gegevens worden uitsluitend in het kader van onze search en interim activiteiten gebruikt. We sturen je onze nieuwsbrief en kunnen je via email ook op de hoogte houden van de activiteiten en evenementen die we organiseren.

Delen

Je gegevens delen we met voor jou interessante opdrachtgevers die op zoek zijn naar kandidaten met het profiel waar wij in geloven. Natuurlijk laten we dat steeds eerst aan je weten. Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.

Wijzigen gegevens – recht van inzage, correctie of verzet

Wil je wijzigingen in je contactgegevens doorgeven, of je cv aanvullen? Of wil je inzage in je gegevens, je kunt ons altijd bereiken via info@limesearch.nl
Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk, maar omdat we graag een langdurige relatie met je aangaan, bewaren we je gegevens voor een langere periode. Zodat we je herkennen, ook als je na een paar jaar weer contact met ons opneemt. Of wij graag weer met jou in contact komen voor een functie die precies bij jou past. Wil je dat niet, je kunt ons op ieder moment vragen je gegevens te verwijderen. Natuurlijk geven wij dan direct gehoor aan je verzoek.

Beveiliging

Voor de bescherming van je persoonsgegevens hebben we fysieke, technische en organisatorische maatregelen getroffen. De gegevens die je mogelijk invult op onze website, worden versleuteld verzonden. Gegevens die je deelt via LinkedIn worden via de omgeving en policies van LinkedIn beveiligd.

Vragen en contact

Vragen of opmerkingen over ons privacybeleid? Je kunt altijd contact opnemen met ons, ook bij eventuele klachten. Mocht je er met ons niet uitkomen, dan kun je meer informatie vinden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Stuur een bericht naar info@limesearch.nl